Bob Peeters nieuwe trainer bij Lokeren

Bob Peeters volgt Peter Maes op als trainer van Lokeren. Peeters tekent een contract voor twee seizoenen op Daknam. 

Lokeren moest op zoek naar een nieuwe trainer nadat Peter Maes na lang geflirt naar Racing Genk trok. De naam van Peeters circuleerde al even, nu is er ook een akkoord.

Peeters was in ons land eerder al trainer bij Cercle Brugge, AA Gent en Waasland-Beveren. Bij Cercle Brugge kon Peeters bekoren en haalde hij twee jaar op rij puike resultaten. In zijn derde seizoen kreeg hij de motor niet aan het draaien bij de vereniging en in oktober 2012 werd hij ontslagen.

Tot ieders verrassing werd hij een maand later al aangesteld bij AA Gent. Zijn passage in Gent werd een mislukking, na amper twee maanden en een magere 3 op 27 kreeg Peeters de bons. Het was uiteindelijk Waasland-Beveren dat de voormalige spits in november 2013 terug opviste. Peeters deed waarvoor hij gehaald werd, namelijk de ploeg in eerste klasse houden.

Daar werd hij weggeplukt door Roland Duchâtelet, die hem aanstelde als trainer bij de Engelse tweedeklasser Charlton Athletic. In januari van dit jaar werd Peeters er op de keien gezet, sindsdien zat hij zonder club.

324 keer bekeken