Hazard onzeker voor slotwedstrijd

Eden Hazard mist mogelijke de laatste wedstrijd van het seizoen in de Premier League.  De 24-jarige Rode Duivel is woensdag met spoed geopereerd aan drie wijsheidstanden. Dat maakte de Football Writers’ Association (FWA) donderdag bekend.

Hazard wordt vanavond op een galadiner van de FWA verwacht waar hij zijn prijs als beste speler van de Premier League in ontvangst zou nemen, maar hij zal er niet bij kunnen zijn. “Eden Hazard heeft veel pijn na de operatie en kan daardoor donderdagavond zijn prijs niet komen afhalen”, zegt de FWA in een mededeling. “De operatie was onafwendbaar geworden en Hazard hoopt er zondag op Stamford Bridge wel bij te zijn om de trofee in ontvangst te nemen.”

De FWA, de Engelse schrijvende pers, verkoos Eden Hazard net zoals de Professional Footballers’ Association tot Speler van het Jaar in de Engelse Premier League. Hazard is met Chelsea al zeker van de titel in Engeland en zondag wordt dat gevierd met de fans na de wedstrijd tegen Sunderland. 

Mogelijk kan hij dus niet aan de aftrap komen. Dat zou de eerste keer dit seizoen zijn, want Hazard miste nog geen enkele competitiematch van Chelsea.

184 keer gelezen