Pereira beste belofte Man United

De Braziliaanse Belg Andreas Pereira is door de supporters van Manchester United verkozen tot Belofte van het Jaar. Doelman de Gea is voor het tweede jaar op rij verkozen tot de beste speler van het jaar.

De 19-jarige Andreas Pereira debuteerde dit seizoen bij de hoofdmacht van Manchester United. Momenteel is hij op stage met de U20 van Brazilië en dus kon hij zijn prijs niet zelf in ontvangst nemen. In een videoboodschap liet hij wel weten dat het een “hele eer voor hem is om deze prijs in ontvangst te nemen”.

Ploegmaat Adnan Januzaj, die de prijs in 2012-2013 won, vindt dat Pereira de verdiende winnaar is. “Hij is een fantastische speler en heeft veel kwaliteiten. Ik denk gewoon dat hij hard moet blijven werken en zijn kans moet grijpen als die zich voordoet.”

De Spanjaard David de Gea is opnieuw verkozen tot Speler van het Jaar bij Man United. Een keuze waar trainer Louis Van Gaal zich volledig in kan vinden: “Hij heeft het meeste indruk op me gemaakt dit seizoen.”

Of de Gea volgend jaar nog onder de lat staat bij Man U is een groot vraagteken, want de Spanjaard staat in de belangstelling van Real Madrid. Louis Van Gaal liet zich niet uit over de toekomst van de keeper, maar deed wel een belofte aan de supporters: “We gaan komende zomer proberen de beste spelers naar Manchester te halen.”

208 keer gelezen