2-2 na leuk duel tussen Lokeren en KVM

Bekijk de samenvatting vanaf 00:45

Lokeren en KV Mechelen hebben 2-2 gelijkgespeeld in de heenwedstrijd van de finale van play-off 2. Het was een aangenaam duel tussen de beste ploegen van PO2. Malinwa kwam twee keer op voorsprong, maar die werd telkens uitgewist door Evariste Ngolok. De terugwedstrijd wordt – door verbouwingen in Mechelen - volgende week zaterdag gespeeld aan den Dreef in Leuven.   

Lokeren begon stevig met drie grote kansen in de eerste vijf minuten, maar Dessers, De Pauw en Patosi konden niet scoren. Het doelpunt viel dan, zoals zo vaak, aan de overkant: Dalibor Veselinovic kopte een voorzet van Obradovic knap binnen, 0-1. Daarna viel de wedstrijd wat stil, maar vlak voor rust viel er nog een goal uit de lucht: een schot van Evariste Ngolok week af op Cocalic en Lokeren stond weer op gelijke hoogte.

Na de pauze was de eerste kans voor Malinwa. Hanni stuurde Naessens diep en alleen voor Verhulst zorgde hij voor 1-2. Twee belangrijke doelpunten op verplaatsing voor KV Mechelen. Lokeren reageerde meteen. Opnieuw was het Ngolok die gelijkmaakte. Daarna kregen Lokeren en Mechelen elk nog een grote kans via respectievelijk Patosi en De Witte. Scoren zat er niet meer in en zo bleef het na een aangenaam duel 2-2. 

Scoreverloop:

11' 0-1 Veselinovic 

34' 1-1 Ngolok 

49' 1-2 Naessens 

56' 2-2 Ngolok

 

2847 keer bekeken