Vanderhaeghe wellicht trainer KVO

KVK-coach Yves Vanderhaeghe wordt wellicht de nieuwe trainer van KV Oostende, het team van Marc Coucke. KVO geeft morgen een persconferentie met ‘groot nieuws’.

Het is Vanderhaeghe (45) zijn debuutjaar als hoofdtrainer met KVK. De club speelt momenteel nog PO1 en mikt op Europees voetbal. Vanderhaeghe tekende onlangs nog een nieuw contract van 3 jaar bij KVK. Maar daar staat wel een clausule in dat hij weg kan tegen een schadevergoeding.

“Er is interesse en we gaan volgende week wel zien wat het gaat worden. Ik ben nog niet weg. En als de voorzitter meer wil weten, dan kan hij bij mij komen. Ik lees ook maar dat KV Kortrijk verkocht is’, aldus Vanderhaeghe na Standard – KV Kortrijk. Op de vraag of hij 3 keer meer kan verdienen bij KVO glimlachte de coach.

KV Oostende liet een paar weken geleden weten dat ze niet verder gingen met de huidige T1 Fred Vanderbiest.  Toen al circuleerde onder meer de naam van de Kortrijk coach.

Vanderhaeghe zou maandagochtend zijn contract ondertekenen met KVO voorzitter Marc Coucke en Technisch Directeur Luc Devroe, 

1381 keer bekeken