Lokeren wint met 6-1 van KV Oostende

Bekijk het wedstrijdverslag vanaf 17:37.

Lokeren heeft in eigen huis KV Oostende makkelijk opzij gezet. De Waaslanders wonnen met 6-1 en zijn dankzij deze overwinning zeker van de finale van play-off 2. Daarin neemt Lokeren het op tegen KV Mechelen.

Voor de match was er een mooi eerbetoon voor de overleden Gregory Mertens. De supporters hadden onder andere een grote tifo gemaakt. Ook de supporters van Cercle Brugge waren aanwezig, zij werden door Lokeren uitgenodigd omdat Mertens de voorbije seizoenen bij de Vereniging speelde.

Lokeren zette daarna van in het begin van de wedstrijd heel wat druk en stond na iets meer dan een half uur al 4-0 voor. Hans Vanaken en Cyriel Dessers scoorden beide twee keer. Vijf minuten voor de rust maakte Nill De Pauw er 5-0 van.

Heel wat minder druk van Lokeren in de tweede helft. KV Oostende kwam dan weer gemotiveerder uit de kleedkamer. Franck Berrier zag zijn poging verdwijnen op de paal en een schot van De Schutter vloog over. Vanaken kwam twee keer dichtbij de 6-0, maar hij besloot de bal telkens net naast.

Met nog tien minuten te gaan scoorde Milic de eerredder voor KV Oostende en in de 85e minuut maakte Abdurahimi er nog 6-1 van met een prachtig afstandsschot. De spelers van Lokeren dragen deze glansrijke overwinning op aan hun overleden ploegmaat Gregory Mertens. 

Scoreverloop:

7’ 1-0 Hans Vanaken (Lokeren)

13’ 2-0 Hans Vanaken (Lokeren)

30’ 3-0 Cyriel Dessers (Lokeren)

33’ 4-0 Cyriel Dessers (Lokeren)

40’ 5-0 Nill De Pauw (Lokeren)

79’ 5-1 Antonio Milic (KV Oostende)

85’ 6-1 Beshart Abdurahimi (Lokeren)

 

3142 keer bekeken