Jos Vaessen stopt bij bestuur KRC Genk

Jos Vaessen legt zijn functie binnen de Raad van Beheer van Racing Genk neer. Dat maakte de club bekend via zijn website. “Met deze beslissing komt er een einde aan een tijdperk waarin Vaessen een actieve rol binnen de club speelde”, klinkt het.

“Bij alle prijzen die KRC won, van de eerste landstitel tot de laatste bekerwinst was Vaessen betrokken. Wij willen onze erevoorzitter dan ook van harte danken voor zijn inspanningen en trouw aan de club.”

Vaessen zelf reageerde emotioneel op de clubwebsite: “Dit was voor mij emotioneel zeer moeilijk omdat KRC Genk een belangrijk deel van mijn leven was geworden, maar aan alles komt een einde. Als voetbaldier heeft KRC Genk mij de mogelijkheid gegeven het allermooiste wat je in voetbal kan meemaken te beleven. Ik zal er KRC Genk altijd dankbaar voor zijn en de club ten eeuwige dage positief blijven uitdragen.”

De 71-jarige Vaessen was voorzitter van de Limburgers van 2001 tot 2006. Onder zijn voorzitterschap werd Genk kampioen in het seizoen 2001/2002. Sinds zijn aftreden als voorzitter bleef hij actief binnen de Raad van Beheer van de club. 

374 keer gelezen