PO1-elftal, tien namen

VTM- en 2BE-voetbalverslaggever Dirk Deferme doet een oproep: bezorg hem jouw suggesties voor het PO1-elftal. Aan het einde van de competitie maken we dan samen een top- en een net-niet-elftal. Doen! 

Het is een suggestie van @franzvervloet: “Selecteer er deze keer maar tien als eerbetoon aan Gregory Mertens.” Uitstekend idee, Franz. Bij deze: tien namen in een elftal. En ik wil dat gerust volhouden tot na speeldag 10 want er zijn er maar weinig die de grootst mogelijke regelmaat in hun voetbalprestaties stoppen. 

Dit is een zeer subjectieve namenlijst. Mijn keuze en de suggesties van een paar kijkers/Twitteraars. Het valt me op dat de mannen van Charleroi er geweldig bovenop zitten: Sebastien Dewaest en Clément Tainmont re-tweeten telkens als ze genoemd worden. De suggestie Dewaest heb ik gevolgd. Zeer overtuigend. Tainmont, Najar, Milicevic, Chanot, Coopman (!), Mechele, Deschacht, Martos, Depoitre: keep on trying, jullie staan genoteerd met stip.

Defour, Praet, Simon, De Bock, Refaelov, Gershon: het mag nog iets meer zijn. Meunier, Poulain en Dendoncker: krijgen jullie nog speelminuten voor de lente? 

 

Dit is het PO1-tiental na vijf speeldagen:

Mathew Ryan

Chancel Mbemba - Sébastien Dewaest - RIP Greg

Carcela - Demets - Tielemans - Simons - Izquierdo

Chevalier - Mitrovic 

 

Het is maar spielerei, een barometer en alle suggesties zijn welkom. Spelen maar!

 

Dirk Deferme

2216 keer gelezen