Penalty's helpen Lokeren aan winst

Lokeren heeft Moeskroen in eigen huis met 2-1 verslagen. Het beslissende doelpunt viel pas in de blessuretijd. Lokeren neemt zo de leiding over van Moeskroen in groep B van play-off 2 en staat nu met zeven punten aan de leiding voor Moeskroen dat zes punten heeft.

Het balbezit was vanaf de eerste minuut voor Lokeren, toch bleven de grote kansen uit. In de 29ste minuut kreeg Lokeren een eerste strafschop na handspel van Peyre. Maric zette zich achter de bal en stuurde doelman Dumesnil de verkeerde kan uit, 1-0. Dankzij een blunder van Lokeren-doelman Davino Verhulst kon Moeskroen weer in de match komen. Verhulst gleed weg en moest daardoor een opraapbal lossen. Rodelin was er snel bij om de 1-1 gelijkmaker binnen te schieten.

We zagen hetzelfde beeld in de tweede helft waar Lokeren de betere was, maar wel moest opletten voor de snelle counters van Moeskroen. Echt grote kansen kreeg Lokeren weliswaar niet. In de blessuretijd kreeg het team van Peter Maes een lichte strafschop na een duwfout op Dessers. De tweede van de avond en deze keer trapte Maric hem door het midden binnen. De 2-1 was ook meteen de eindstand.

29’ 1-0 Maric (Lokeren)

38’ 1-1 Rodelin (Moeskroen)

91’ 2-1 Maric (Lokeren) 

Bekijk het matchverslag vanaf  0:51.

1274 keer bekeken