Draw in flauwe Kortrijk - Charleroi

In de laatste wedstrijd van play-off 1 hebben Kortrijk en Charleroi  1-1 gelijk gespeeld na een flauwe wedstrijd. Kortrijk kwam op voorsprong via Santini, maar Coulibaly wiste de voorsprong al snel uit. Beide ploegen schieten met dit gelijkspel niet zoveel op. Charleroi blijft zesde, Kortrijk schuift wel een plaats op, het staat nu vierde met evenveel punten als Standard.

In de eerste helft was het grootste wapenfeit het bengaals vuur dat de Charleroi-supporters afvuurden. Het leuke was dat ze ook een spandoek in het Nederlands hadden meegebracht, maar daar stond een foutje in. ‘dank u voor u welkom’ in plaats van ‘uw welkom’. 

Na de pauze ging vooral Kortrijk op zoek naar een goal. Eerst werd een goal van Chevalier terecht afgekeurd voor buitenspel, maar enkele minuten later scoorde Kortrijk dan toch via die andere spits, Ivan Santini. Lang kon Kortrijk niet genieten van die voorsprong, want Charleroi kwam langszij via invaller Coulibaly. Charleroi zocht nog een tweede doelpunt, maar uiteindelijk bleef het bij 1-1.

 

1423 keer bekeken