Vazquez revalideert sneller dan gepland

Victor Vazquez revalideert sneller dan gepland en hij hoopt binnenkort opnieuw aan te sluiten bij de groepstrainingen. Vazquez scheurde op 1 maart in de thuiswedstrijd tegen Moeskroen de ligamenten van z’n enkel en zou minstens 8 weken buiten strijd zijn. Nu ziet het er naar uit dat Club Brugge dit jaar toch nog op z’n sterkhouder zal kunnen rekenen.

“Ik kleef er geen datum op, maar het zou wel eens bijzonder snel kunnen gaan. Ik hunker onvoorstelbaar naar m’n comeback” zegt Vazquez op de website van Club Brugge. “De afgelopen 4 weken heb ik niets aan het toeval over gelaten en heb ik samen met de medische staf keihard gewerkt.” Vazquez traint al een tijdje opnieuw individueel en was ook mee met de ploeg in Istanboel voor de Europese wedstrijd tegen Besiktas.

Vazquez moest wel vanaf de zijlijn toekijken hoe Club Brugge de bekerfinale won tegen Anderlecht. “Het was vreselijk om dat een plaats te geven, maar achteraf viel het allemaal wel mee. De ontlading na de overwinning van enorm en het was alsof ik zelf had meegespeeld.” Nu stoomt Vazquez zich zo snel mogelijk klaar voor de play-offs. “Dat zou voor mij en m’n omstaanders de mooiste beloning zijn. De beker was zo’n boost, we verlangen nu enorm naar die tweede prijs.”  

229 keer gelezen