Boro licht optie op Vossen niet

Is Jelle Vossen volgend seizoen opnieuw te zien op de Belgische velden? Het kan, want zijn Engelse club Middlesbrough heeft de optie tot aankoop van Jelle Vossen niet gelicht. De tweedeklasser had daar tot dinsdagavond de tijd voor. Vossen wordt door Racing Genk voor 1 jaar uitgeleend aan Middlesbrough, hij speelde mee in 34 wedstrijden en scoorde al 7 keer.

“Jelle blijft tot het einde van het seizoen bij Middlesbrough aan de slag. Op korte termijn zal er een gesprek plaatsvinden om af te toetsen wat de wensen en verwachtingen van beide partijen en de mogelijkheden voor de toekomst zijn” klinkt het bij Racing Genk. De Limburgers hadden een stevige prijs op Vossen geplakt en die wil Middlesbrough nu dus niet betalen.

Vossen kon zich niet helemaal doorzetten bij de huidige nummer drie in de Championship. Op een vaste basisplaats kon hij niet rekenen. Toch scoorde Vossen al 7 keer en schakelde hij met Middlesbrough Manchester City uit in de FA Cup. Een terugkeer naar Genk behoort dus tot de mogelijkheden. Vossen ligt nog tot 2017 onder contract bij de Limburgers.

456 keer gelezen