McLeish na dit seizoen weg bij Genk

Alex McLeish stopt na dit seizoen als coach van KRC Genk. Dat maakte de club zonet bekend. McLeish liet deze ochtend aan algemeen directeur Patrick Janssens weten dat hij geen kandidaat is voor een nieuw contract. 

"Ik heb besloten dat ik mijn contract niet zal verlengen op het einde van het seizoen. Ik ben gerevitaliseerd door deze uitdaging en ben trots te hebben gewerkt met een groep die mentaal, tactisch en technisch vooruitgang heeft geboekt. Ikzelf, de staf & de spelers beloven dat we alles zullen geven, zoals we dat hebben gedaan in de reguliere competitie."

"Respecteren beslissing"

KRC Genk respecteert de beslissing van Alex McLeish. "De club is er zich van bewust dat Alex in moeilijke omstandigheden heeft moeten werken en desondanks een goed resultaat heeft neergezet. Wij hebben er alle vertrouwen in dat hij samen met zijn staf en de spelers het beste van zichzelf zal geven in de play-offs."

De club maakt het nieuws nu bekend om speculaties te vermijden en zich volledig te kunnen focussen op play-off 2. Ze gaat nu in alle discretie op zoek naar een opvolger voor McLeish.

169 keer bekeken