Preud'homme: "Niets moet"

Club Brugge neemt het donderdagavond in Istanboel op tegen het Turkse Besiktas. Club verdedigt er een krappe 2-1 voorsprong uit de heenwedstrijd.

“We mogen niet gewoon de nul proberen te houden”, vertelt Timmy Simons. “We hebben dit seizoen al vaak gescoord en we gaan dat ook donderdag proberen te doen.” Geen gemakkelijke opdracht. Besiktas schakelde in de vorige ronde Liverpool uit en kan straks rekenen op een supporterslegioen van bijna 70 000 fans. “Ik speelde hier al eens met PSV, het is echt een geweldige sfeer. Ik heb dat graag, liever zo’n wedstrijd spelen dan een wedstrijd zonder sfeer.”, aldus de kapitein van Club Brugge.

Niets moet

Club-coach Michel Preud’homme leeft zonder druk toe naar de wedstrijd tegen de Turken: “Ons werk in Europa zit er eigenlijk al op. We zitten bij de laatste 16 terwijl het doel was om de groepsfase te halen. Dat kan misschien in ons voordeel spelen. Misschien wordt er bij Besiktas wel wat meer verwacht van de ploeg die Tottenham en Liverpool uitschakelde. Maar ook wij zullen er 200 procent voor gaan.”

Foto: Belga

100 keer gelezen