"Terugmatch wordt een hel"

Bij Club Brugge was iedereen tevreden met de gewonnen wedstrijd tegen het Turkse Besiktas. Vooral de mentale weerbaarheid in de tweede helft werd geloofd.

Club-coach Michel Preud’homme reageerde na de wedstrijd trots op zijn team: “Als je 0-1 achter staat tegen zo’n sterke ploeg, dan moet je tevreden zijn met de overwinning. Al hadden we na de 2-1 ook nog mogelijkheden om een derde keer te scoren. We zijn in elk geval weer een stap dichter bij de kwartfinales, maar de terugwedstrijd zal zeker een hel worden." Besiktas-coach Slaven Bilic vond dat zijn ploeg langer had moeten standhouden na de voorsprong: "Bij de 0-1 zag het er goed uit voor ons, toen hadden we het moeten afmaken. Maar goed, we hebben nog kansen en nu moeten we thuis gewoon winnen.”

Beker

Volgende week reist Club Brugge al snel af naar Istanboel om zich volledig te kunnen focussen op de belangrijke terugwedstrijd. Maar ze bereiden er zich ook voor op de bekerfinale vertelt Lior Refaelov: "We reizen sneller af naar Istanboel en na de wedstrijd vliegen we rechtstreeks naar Brussel. Daar blijven we dan tot we de finale spelen van de beker."

Foto: Belga

397 keer bekeken