KVM houdt punten thuis tegen Standard

Bekijk vanaf het matchverslag vanaf 26:50.

KV Mechelen heeft vanavond met 1-0 gewonnen van een zwak Standard. Mechelen scoorde vlak voor de rust na een goal van Veselinovic.

Er zat maar weinig tempo in de match. Pas na een kwartier viel er iets te beleven en dan kwam het nog vanuit de tribune. De Standard-supporters gooiden een bommetje naar Tim Matthys toen die een hoekschop ging nemen vlak bij het bezoekende vak.

Op het veld bleef het vuurwerk uit. Tot vlak voor de rust Dalibor Veselinovic de score opende. Hanni haalde goed de achterlijn en legde achteruit tot bij Veselinovic. De Serviër knalde de bal gemakkelijk voorbij Thuram. Mechelen zo met een verdiende 1-0 voorsprong de rust in.

Na de rust hetzelfde spelbeeld. Standard was onmondig en kwam amper tot kansen. Mechelen probeerde af en toe uit te breken. De Petter en Naessens kwamen nog dicht bij een goal.

In de blessuretijd kreeg Mechelen nog een penalty. Maar De Witte liet de kans liggen om de score te verdubbelen. Meteen na de penaltymisser maakte scheidsrechter Delferiere een einde aan de wedstrijd. Mechelen pakt zo negen op negen en blijft negende in de stand. Standard verliest maar is wel zeker van play-off 1.  Het is nu vijfde in de stand. 

38' Dalibor Veselinovic (KV Mechelen)

653 keer bekeken