Vazquez: "Hoop op einde play offs"

Victor Vazquez reageert voor het eerst na het oplopen van zijn enkelblessure: “Ik ben in de vorm van mijn leven. Dit moet ons én mijn seizoen worden” zo vertelt hij op aan Club-tv.

De enkelblessure van Victor Vazquez was zondagnamiddag een streep door de rekening van blauw-zwart. Maar Vazquez zelf klinkt drie dagen later al bijzonder strijdvaardig: “Wij zijn de beste ploeg van het land, het bewijs daarvoor zal geleverd worden, wees daar maar zeker van.”

Revalidatie                                               

“Er wordt nu 8 uur per dag gewerkt aan mijn enkel om de zwelling weg te krijgen, het is nog niet duidelijk of een operatie nodig is. Ik hoorde mijn enkel kraken dus ik dacht eerst dat hij gebroken was maar dat is gelukkig niet het geval. Gelukkig kreeg ik veel ondersteuning van al mijn ploegmaats, alle clubmedewerkers en alle supporters. Dat deed heel veel deugd.” En Vazquez hoopt dus om nog bepalend te zijn voor Club in de strijd om de titel: “Er zal niets aan het toeval overgelaten worden in de beslissende fase van de play-offs om er weer bij te zijn.”

 

274 keer gelezen