Uitkijken naar Messi tegen Agüero

In de heenwedstrijd van de achtste finale van de Champions League wordt veel verwacht van de 2 sterspelers van Barcelona en Manchester City: Lionel Messi en Sergio Agüero. Herbekijk hier hun hattricks van de 5e speeldag.

Samen zijn Agüero en Messi dit seizoen al goed voor 13 goals in de Champions League. Messi maakte er al 8, evenveel als Anderlecht in heel de poulefase. Agüero scoorde  5 van de 9 doelpunten van Manchester City in de groepsfase. Met een hattrick tegen Bayern München hielp vooral hij zijn team aan een ticket voor de achtste finales.

Messi recordhouder

Maar ook Messi scoorde in de poulefase een hattrick tegen Apoel Nicosia. Niet echt een ploeg van hetzelfde kaliber als Bayern München maar voor De Vlo was het al wel zijn 5e hattrick in de Champions League, een record. Het wordt uitkijken voor Kompany en co want Messi groeit terug naar zijn beste vorm. In de Primera Division scoorde hij 26 keer in 24 matchen. Maar ook Agüero scoort dit seizoen vlot. In de Premier League maakte hij toch ook al 17 doelpunten in 21 wedstrijden. Benieuwd of ze hun indrukwekkende statistieken nog wat kunnen aandikken. 

Foto's: Belga

250 keer bekeken