BATSHUAYI VALT IN EN SCOORT TWEE KEER

Olympique Marseille heeft kostbare punten laten liggen in de strijd om de titel in Frankrijk. Bij Saint-Etienne leek het op weg naar de overwinning dankzij twee doelpunten van Michy Batshuayi. Maar in het slot kwam Saint-Etienne nog op gelijke hoogte.

Dat Saint-Etienne geen makkelijke opdracht zou worden, wisten ze bij Marseille op voorhand. Saint-Etienne draait een goed seizoen in de Ligue 1 en staat voorlopig op de 5e plaats. Marseille had nog titelambities en kon maar best winnen om in het spoor van Lyon te blijven. In de eerste helft gebeurde er weinig en 0-0 was een logische ruststand. Tien minuten na de pauze bracht Erding Saint-Etienne plots op voorsprong met een penaltydoelpunt.

Batshuayi

Coach Marcelo Bielsa bracht na een dik uur voetballen onze landgenoot Michy Batshuayi in en dat loonde meteen. Bij zijn eerste baltoets trapte onze landgenoot de bal voorbij doelman Ruffier. 3 minuten later scoorde de Belg al opnieuw. Op een voorzet van Alessandrini stond Batshuayi goed gepositioneerd aan de eerste paal en hij liet de kans niet liggen. Marseille leek zo de belangrijke drie punten mee naar huis te nemen maar in de toegevoegde tijd maakte Erding toch nog gelijk: 2-2. 

Foto: Belga

ASSE 2-2 OM : le résumé vidéo door olympiquedemarseille</i

455 keer gelezen