CLUB EN ANDERLECHT VANAVOND IN ACTIE

Vanavond werken zowel Club Brugge als Anderlecht hun heenwedstrijd af in de 1/16e finales van de Europa League af. Anderlecht neemt het thuis op tegen Dinamo Moskou en Club Brugge vecht in Denemarken een duel uit met Aalborg.

Anderlecht wacht op papier de moeilijkste opdracht. Dinamo staat voorlopig derde in de Russische competitie en beschikt over verschillende sterkhouders zoals de Franse international Valbuena en oud-bekende William Vainqueur. Dinamo speelde wel al sinds december geen officiële wedstrijd meer. Misschien hebben de Russen minder wedstrijdritme, ze zullen wel voorbereid aan de start van de wedstrijd komen. Bij Paarswit is Defour onzeker vanwege een blessure.

Club Brugge

Voor Aalborg geldt ongeveer hetzelfde als voor Moskou. Ook zij speelden al 2 maanden geen officiële wedstrijd meer en verloren daarbij nog eens het gros van hun oefenwedstrijden. Toch wordt het geen makkelijke opdracht voor Blauwzwart. De Denen speelden een degelijke partij tegen Shaktar Donetsk en hopen nog enkele plaatsen te stijgen in de terugronde van de Deense Superliga. Bij Club blijft de vraag of spelmakers Vazquez en Refaelov zullen spelen."

Foto's: Belga 

  

374 keer gelezen