PSG wil een derde kwartfinale op rij

Voor Paris Saint-Germain is het de zevende deelname aan de UEFA Champions League. In die zeven keer overleefde PSG vijf keer de eerste ronde en vier keer de achtste finales. De voorbije twee jaar stond het telkens in de kwartfinale. 

PSG is samen met Real Madrid, FC Barcelona, Bayern München en Borussia Dortmund een van de teams dat voor het derde jaar op rij de kwartfinale kan bereiken. Om daarin te slagen zullen alle spelers wel hun beste beentje moeten voorzetten, want ze spelen met Chelsea tegen een van de beste teams van het moment. Bovendien kan Laurent Blanc niet rekenen op Cabaye, Marquinhos, Aurier en Lucas Moura. Zij vielen afgelopen weekend alle vier geblesseerd uit in de competitiewedstrijd tegen Caen (PSG raakte niet verder dan 2-2). 

DAVID LUIZ

Voor David Luiz wordt het een blij weerzien met zijn ex-club. De Braziliaan verliet afgelopen zomer Londen en trok naar Parijs voor zo'n 50 miljoen. Hij was een van de sterkhouders bij de Blues en won in 2012 en 2013 respectievelijk de Champions League en de Europa League. 

 

141 keer gelezen