Vazquez terug in Brugse selectie

Vrijdag wordt de 24e speeldag van de Jupiler Pro League afgetrapt. Competitieleider Club Brugge ontvangt in het eigen Jan Breydelstadion KV Oostende. Het opmerkelijkste nieuws is dat Victor Vazquez opnieuw in de Brugse selectie zit. 

Victor Vazquez keert dus terug in de blauw-zwarte selectie. Het is wel nog maar de vraag of Vazquez ook daadwerkelijk zal spelen. Hij hervatte deze week nog maar de groepstrainingen en Club pakte sinds zijn afwezigheid een knappe 10 op 12. Bij Club lieten ze deze week ook de Chileense spits Nicolas Castillo op huurbasis vertrekken. Een opmerkelijke beslissing want Castillo is de topschutter van Club Brugge in de competitie. Maar blauw-zwart heeft met Tom De Sutter en Obbi Oulare nog twee spitsen achter de hand. 

Bij Oostende is de kans groot dat Didier Ovono terug in doel staat. Ovono kwam met Gabon in actie op de Africa Cup, maar is ondertussen al uitgeschakeld. Normaal traint hij vandaag al terug mee aan de kust. Ook de Zuid-Afrikaan Andile Jali ligt al uit het tornooi. Wanneer hij terugkomt en of hij de wedstrijd tegen Club Brugge haalt is nog af te wachten.

Club Brugge draait dit seizoen wel op volle toeren: het verloor thuis nog geen enkele keer. Meer zelf, dit seizoen verloor Club Brugge maar 1 keer in 37 wedstrijden!  Oostende is na een goede start wat weggezakt in de rangschikking. De mannen van Fred Vanderbiest staan momenteel 10e. Oostende kon nog niet winnen na de winterstop en een 0 op 9 zou de spanning aan de kust wel wat kunnen opdrijven.

541 keer bekeken