Reorganisatie bij hekkensluiter Lierse

Slavisa Stojanovic is niet langer trainer bij eersteklasser Lierse. Dat heeft de club zelf bekendgemaakt op zijn website. Na een onderhoud met het bestuur van Lierse, werd in onderling overleg beslist om uiteen te gaan. Ex-Lierse coach Herman Helleputte en beloftentrainer Olivier Guillou nemen de trainers-taken over tot het einde van het seizoen. 

Stojanovic was nog maar vanaf september aan de slag bij Lierse. Hij begon met een gelijkspel thuis tegen Anderlecht. Maar nadien ging het stijl bergaf. In z'n laatste 12 wedstrijden kon Lierse maar 3 punten pakken. Het staat troosteloos laatste met 6 punten achterstand op de voorlaatste, Waasland-Beveren. 

Ook Thomas Radzinski is niet langer sportief directeur bij de Pallieters. Hij is vanaf nu enkel nog verantwoordelijk voor de uitgaande transfers. In Lier gaan ze nu dus op zoek naar een nieuwe sportieve baas. Naast Radzinski worden er ook 6 spelers naar de B-kern verwezen. Onder hen verrassend ook aanvoerder Hernan Losada en Arjan Swinkels. De andere namen waarop niet meer gerekend wordt zijn: Eric Matoukou, Manuel Curto, Florent Hanin en de pas aangekochte Dusan Micic. 

317 keer bekeken