De Sutter redt punt voor Club

Bekijk de samenvatting vanaf 1:14.

Club Brugge en KV Mechelen deelden vanavond de punten in het Jan Breydelstadion. Jens Naessens maakte er na de rust 0-1 van. Tom De Sutter kon in de blessuretijd alsnog gelijkmaken met een fantastische goal.

De eerste match na de winterstop is het altijd de vraag hoe de ploegen de winterstage hebben verteerd. Club Brugge en KV Mechelen speelden aan een laag tempo in de eerste helft. De kansen waren schaars en 0-0 was dan ook een logische stand aan de rust.

Na de rust schakelde Brugge een tempo hoger, maar het was KV Mechelen dat kon scoren. Obradovic vertrok aan de eigen zestien en spurtte het hele veld over. Claes kreeg de bal en bood Naessens het doelpunt aan. Een goeie counter en 0-1 voor KV Mechelen.

Brugge ging na de openingsgoal op zoek naar de gelijkmaker. Het regende kansen, maar een sterk verdedigend Malinois en pech voor Brugge zorgden ervoor dat Mechelen stand hield.

In de blessuretijd viel het doelpunt dan toch nog. Refaelov wipte de bal tot bij De Sutter en die schoot de bal heerlijk binnen. Controle op de dij en dan in één tijd in de winkelhaak. 1-1 en dat was ook de einduitslag na een spectaculaire voetbalavond in Jan Breydel.

13165 keer bekeken