Club haalt nu ook al tweede aanwinst

Club Brugge heeft  nu ook al een tweede wintertransfer gerealiseerd. De Braziliaan Claudemir komt per direct over van het Deense Kopenhagen. Claudemir is een 26-jarige centrale middenvelder en is de vervanger van Fernando Menegazzo, die vorige maand naar zijn land terugkeerde. Als hij de medische testen doorstaat tekent hij een contract voor 2,5 jaar.

Met Claudemir Domingues de Souza doet Club dus, na Stefano Denswil, een tweede snelle transfer. Claudemir was einde contract bij Kopenhagen en kon voor een zacht prijsje overgenomen worden. Hij speelde dit seizoen nog twee keer tégen Club Brugge in de Europa League. “We volgen hem al langer” klinkt het bij Club, “maar in het verleden bleek hij echter onhaalbaar. Door zijn aflopende contract werd een overgang nu toch mogelijk.” 

Claudemir speelde ook al voor het Nederlandse Vitesse en daarna dus voor Kopenhagen. Daar werd hij 2x kampioen en won hij 1x de beker. Hij speelde ook al 14 Champions Leauge-wedstrijden en scoorde in 2010 zelf tegen FC Barcelona.   

453 keer gelezen