Denswil is nieuwe verdediger van Club

Stefano Denswil heeft zoals verwacht een contract getekend voor 3,5 jaar bij competitieleider Club Brugge. De 21-jarige verdediger komt over van Ajax. Denswil slaagde probleemloos voor z’n medische testen en tekende daarop zijn contract tot 2018.

“Het geeft me veel voldoening hier een contract te tekenen” aldus Denswil op de website van Club Brugge. “Ik kom om voor de prijzen te spelen aan de top van de Belgische competitie en ik denk dat onze eerste afspraak daarvoor eind mei is” klinkt hij ambitieus. Ook algemeen manager Vincent Mannaert is zeer tevreden met de transfer. “Stefano is een opportuniteit. We volgen hem al enkele jaren en zijn heel blij hem naar Club te kunnen halen.”

De komst van Denswil heeft alles te maken met de onbeschikbaarheid van die andere centrumverdediger van Club, Bjorn Engels. Die is nog enkele maanden out en wordt pas terug verwacht tegen de start van de play-offs. “De spoeling was achterin wat dun geworden en met Stefano erbij zijn we beter gewapend” aldus Mannaert. Denswil vliegt meteen zijn ploegmaats achterna om ze op winterstage in Spanje te vervoegen. 

Foto: clubbrugge.be

527 keer gelezen