Westerlo en KVM delen de punten

Bekijk het matchverslag vanaf 8:20.

Westerlo en KV Mechelen deelden vanavond in 't Kuipje de punten 1-1. Molenberghs bracht de thuisploeg na 56 minuten op voorsprong, de onvermijdelijke Dalibor Veselinovic sleepte twintig minuten later een punt uit de brand voor de Mechelaars.

Westerlo begon goed aan de wedstrijd, maar halverwege de eerste helft kreeg Schuermans op korte tijd twee keer geel. Westerlo moest zo nog heel lang met tien man verder. Mechelen kon het numeriek overwicht niet meteen overzetten in grote kansen.

Na de rust kwamen de Mechelaars dan toch opzetten. Maar het probleem bij bezoekers dit seizoen is doelpunten maken. Westerlo deed wat Mechelen niet kon, scoren. Molenberghs duwde de voorzet van Koffie voorbij Biebauw. 1-0 voor de thuisploeg met een man minder. Mechelen gaf zich niet gewonnen. Coach Jankovic gooide naast de boomlange Veselinovic ook nog Adesanya in de strijd. En later kwam ook nog de debuterende Jens Naessens. Het aanvallend geweld rendeerde. Een kwartier voor tijd was er een aanval van Servische makelijk. Obradovic bracht de bal voor doel. Veselinovic knikte aan de tweede paal binnen. 

Verder dan de gelijkmaker kwamen ze bij Mechelen niet. Beide clubs moesten zich tevreden stellen met een puntendeling. In de stand schieten beide clubs met het punt niets op. Westerlo is twaalfde met 23 punten, Malinois volgt op de dertiende plaats met 22 punten.

 

1346 keer bekeken