Vazquez: operatie en contractverlenging

Goed en slecht nieuws rond Victor Vazquez. De draaischijf van Club Brugge ondergaat vandaag een kijkoperatie voor een meniscusletsel en zal 4 tot 6 weken out zijn. Het goede nieuws is dan weer dat de Spanjaard z'n contract bij Club Brugge verlengd heeft tot 2018.

Het slechte nieuws is dus dat blauw-zwart voor de resterende twee competitiewedstrijden tegen KRC Genk en Lierse geen beroep zal kunnen doen op z'n Spaanse spelmaker. Vazquez is enkele weken out met door een scheurtje in de mediale band van z'n meniscus. Vazquez liep de blessure op toen hij zijn knie verdraaide in de bekerwedstrijd tegen KV Mechelen. De Spanjaard gaat wel mee op winterstage naar Sotogrande in Spanje. Bij Club hopen ze hem klaar te krijgen voor de eerste competitiewedstrijd na de winterstop. Uitgerekend tegen... KV Mechelen 

Het goede nieuws is dan weer dat Club Brugge nog twee jaar langer zal kunen rekenen op huidig man-in-vorm Vazquez. De Spanjaard was dit seizoen al goed voor 4 goals en 5 assists in de competitie. Hij wordt ook gezien als 1 van de grote kanshebbers voor de Gouden Schoen. Bij Club hebben ze een financiële inspanning moeten doen om hun sterkhouder langer aan zich te binden, al zijn ze daarbij niet over de limieten geweest, klinkt het bij de Bruggelingen. 

Vazquez zelf reageerde ook al via Club TV. "Het is een prachtige dag voor mij en mijn familie. Ik ben heel gelukkig om bij Club Brugge te kunnen blijven. Jammer genoeg heb ik nu wel een blessure, maar ik hoop zo snel mogelijk terug te zijn en prijzen te pakken met Club Brugge." 

 

635 keer bekeken