Spektakelrijke match op het lisp

Samenvatting vanaf 00:10.

Rode lantaarn Lierse ontving vandaag op het Lisp Westerlo. Lierse wou kost was kost winnen om de kloof met Waasland-Beveren niet groter te laten worden.

Lierse begon goed aan de wedstrijd. De eerste grote kans was voor Losada. De Argentijn krulde zijn vrije trap op de paal. Pech voor Lierse, zeker wanneer Schouterden niet veel later ook een vrije trap kreeg net buiten de zestien. Schouterden deed wat Losada net niet kon. Hij draaide de bal knap binnen.

Westerlo duwde even door en dat resulteerde al snel in een tweede doelpunt. Vier minuten na de 0-1 frommelde Annys de bal in twee tijden binnen. 0-2.

Na de rust kon Lierse toch iets terug doen. Keita hinderde Van Langendonck, maar de scheidsrechter floot niet. Bourabia twijfelde niet en trapte staalhard binnen.

Vijf minuten later kon Lierse zelfs gelijkmaken. Keita tikte de bal knap tot bij Traore die Van Langendonck overhoeks vloerde.

Lierse begon nu te geloven in zijn kansen, maar het doelpunt viel aan de andere kant. Koffi maakte zichzelf met een geweldige beweging vrij en zette de 2-3 op het scorebord.

Toch was het nog niet gedaan. Lierse wou zich niet neerleggen bij de feiten. De ingevallen Nwofor zorgde in extremis nog voor een punt.

 

 

 

1902 keer bekeken