Mechelen laat pak kansen liggen

 

Bekijk de samenvatting van de wedstrijd vanaf 00.45 en de reacties vanaf 8.00.

AA Gent is vrijdagavond in de openingsmatch van de 19e speeldag in de Jupiler Pro League niet verder gekomen dan een 0-0 gelijkspel bij KV Mechelen.De Buffalo's verzuimden zo voorlopig alleen op de tweede plaats terecht te komen.

Achter de Kazerne bibberde AA Gent even in de 10e minuut, toen een hoekschop van Kosanovic op de lat belandde. In een matige eerste helft was de thuisploeg wel nog gevaarlijk met een poging van Glenn Claes.

Beide teams kwamen voor rust niet tot scoren. En in de tweede helft kregen de supporters evenmin een doelpunt te zien. KV Mechelen had wel veruit de beste kansen. Sofiane Hanni kwam tot tweemaal toe oog in oog met doelman Sels. Keer op keer wrong hij de kansen de nek om.

Wat Gent liet zien was veel te mager. De aanval was te onmondig en de Buffalo’s konden nooit aanspraak maken op een doelpunt. Na de 0-0 van vorige week, thuis tegen Racing Genk, moesten de Gentenaren opnieuw tevreden zijn met een brilscore. Met het punt komt AA Gent in de stand voorlopig naast Kortrijk en Anderlecht op de tweede plaats, op vier punten van leider Club Brugge.

3977 keer bekeken