Lierse en Lokeren delen de punten

Bekijk de samenvatting van Lierse - Lokeren vanaf 0'39 en de reacties vanaf 6'38.

Lierse en Lokeren hebben op het Lisp 1-1 gelijk gespeeld. Vooral Lierse kon met dat gelijkspel moeilijk leven. Het had de beste kansen, maar kon deze niet verzilveren. Lokeren ziet door dit gelijkspel KV Kortrijk naast zich komen in de rangschikking.

De wedstrijd kon niet beter beginnen voor de thuisploeg. Masika zette een paar Lokeren-spelers in de wind en tikte op het gepaste moment door naar Dorge Kouemaha en de Kameroener zette Lierse al in de eerste minuut op voorsprong. Lang konden de Pallieters niet genieten van deze voorsprong. Een voorzet van Odoi werd door Leye overhoeks binnen gekopt.

Na de pauze ging vooral Lierse op zoek naar een tweede treffer. Keita omspeelde Copa, maar zag zijn poging op de lijn gekeerd door Scholz. In het slot van de wedstrijd kon de overwinning nog naar beide ploegen gaan. Lierse kreeg nog enkele uitstekende kansen, waarvan de beste tegen de lat ging. Maar ook Lokeren ging nog bijna met de drie punten aan de haal. De Pauw verscheen alleen voor Bajkovic, maar de Serviër stond pal.

Door het gelijkspel schuift Lierse naar de voorlaatste plaats, op vier punten van Waasland-Beveren. Lokeren blijft ondanks het gelijkspel in de top 6. 

 

2415 keer bekeken