Mechelen en Oostende scoren niet

Bekijk de samenvatting van KV Mechelen en KV Oostende vanaf 9'09 en de reacties vanaf 16'20.

KV Mechelen en KV Oostende hebben Achter de Kazerne 0-0 gelijk gespeeld. Ondanks de brilscore kregen beide ploegen voldoende kansen om een doelpunt te maken, maar vooral Malinwa liet enkele uitstekende kansen onbenut. Dalibor Veselinovic miste in het slot zelf nog een strafschop.

Mechelen begon het best aan de wedstrijd en zag op het halfuur een kopbal van Veselinovic tegen de paal belanden. Oostende zette daar weinig tegenover, tot helemaal in het slot van de eerste helft. Hoefkens devieerde een vrije trap van Berrier, maar Biebauw hield hem van een goal.

Na de pauze nam Mechelen resoluut het heft in handen. Glenn Claes zijn z’n schot maar net naast gaan. Wat later kopte Veselinovic knap door naar Hanni, maar het schot van de Fransman spatte uiteen op de paal. Ook Oostende had op voorsprong kunnen komen, maar Tim Matthys keerde een kopbal van Brillant op de lijn. Mechelen leek op het einde de partij naar zich toe te trekken, zeker toen het een penalty kreeg na een lichte overtreding van Hoefkens op Hanni. Maar Veselinovic trapte zwak en Ovono kon de strafschop stoppen. Ook in de rebound kreeg Hanni de bal er niet in.

Zo bleef het, na een aangename wedstrijd 0-0. Beide ploegen schieten weinig op met een gelijkspel en blijven in de middenmoot van het klassement. 

970 keer bekeken