Origi doet seizoen uit bij Lille

Rode Duivel Divock Origi heeft deze namiddag zelf bevestigd via Twitter dat hij het seizoen uitdoet bij zijn Franse club Lille. Eerder gingen er geruchten vanuit de Engelse media dat Liverpool, de club die eigenaar is van Origi en hem nu uitleent aan Lille, hem al in januari zou willen terug halen.

Liverpool zit met een spitsenprobleem. Na het vertrek van Luis Suarez naar Barcelona, de blessure van Daniel Sturridge en de mindere prestaties van Mario Balotelli dachten de Reds aan Origi als ideale oplossing. De 19-jarige aanvaller scoorde al 4 keer dit seizoen voor Lille en ook voor de Rode Duivels stond hij al twee keer aan het kanon, de laatste keer in de vorige oefenwedstrijd tegen Ijsland.

Liverpool legde na het WK in Brazilië 12,5 miljoen euro op tafel voor de WK-revelatie. Origi zou wel meteen nog een jaar uitgeleend worden aan z’n vorige club Lille. Die beten stevig van zich af toen er geruchten de ronde gingen dat Liverpool Origi al in januari naar Anfield wou halen. Maar nu heeft ook Origi zelf bevestigd dat hij niet vroegtijdig naar Liverpool zal trekken.  

857 keer gelezen