Efficiënt Lokeren wint met 3-0

Bekijk de samenvatting van Lokeren - Waasland-Beveren vanaf 11'55 en de reacties vanaf 18'14.

Lokeren heeft zondagavond 3-0 gewonnen van Waasland-Beveren. De efficiëntie gaf de doorslag voor Lokeren. Waasland-Beveren heeft het duidelijk nog moeilijk en blijft onderaan het klassement hangen. Lokeren staat nu derde en blijft in het spoor van Anderlecht en Club Brugge.

Weeral Patosi

De wedstrijd was nog maar drie minuten onderweg toen Dutra met een rake kopbal doelman Coosemans al tot een goede redding dwong. De wedstrijd kwam niet echt op gang. In de 23ste minuut liet Lokeren dan zijn klasse zien met een mooie combinatie via Leye, De Pauw en Dutra. Die laatste legde de bal mooi af naar Patosi die makkelijk de 1-0 op het bord kon zetten. Een kleine tien minuten later had Hans Vanaken de 2-0 aan de voeten maar hij besloot naast. Waasland-beveren kwam er maar zelden uit.

In 3 minuten uitgeteld

De tweede helft bracht weinig spektakel tot Lokeren in drie dolle minuten van 1-0 naar 3-0 ging. Twee keer werd de defensie van Waasland-Beveren met een splijtende pas door het midden open gereten. Eerst schoot Nil De Pauw de 2-0 voorbij Coosemans, daarna was het aan Dutra om de 3-0 te scoren. Twee keer kwam de assist van Patosi. Die kroonde zich met een doelpunt en twee assists tot man van de match. 

1943 keer bekeken