Cercle Brugge steelt puntje in Mechelen

Bekijk de samenvatting van KV Mechelen - Cercle Brugge vanaf 10'59 en de reacties vanaf 16'57.

Cercle Brugge heeft op het nippertje een punt uit de brand gesleept tegen KV Mechelen. De Maneblussers kwamen verdiend op voorspong en hadden een handvol kansen om de zege veilig te stellen, maar verzuimden om te scoren. Junior Kabananga scoorde in de slotfase nog tegen en redde zo een punt voor groen-zwart.

Beide ploegen serveerden een flauwe eerste helft Achter de Kazerne. Vlak voor het rustsignaal kopte Wils een hoekschop wel voorbij Biebauw, maar scheidsrechter Colemonts keurde het doelpunt af voor een vermeende duwfout. Malinwa wist op het uur wel rechtmatig te scoren. Na een in de muur gemikte vrije trap kwam de bal voor de voeten van Hanni, die de 1-0 binnentrapte. Kosanovic kopte voor de Mechelaars nog op de paal, maar het was uiteindelijk Cercle-spits Kabananga die op aangeven van Buysse de 1-1 op het scorebord zette.

Dankzij het behaalde punt laat Cercle Brugge Lierse alleen achter op de laatste plaats in de Jupiler Pro League. Kortrijk is voorlopig vijfde met 22 punten, KV Mechelen staat op de negende plaats met 19 punten.

 

4185 keer bekeken