0-0 gelijkspel aan de kust

KV Oostende - Moeskroen hebben op de elfde speeldag in de Jupiler Pro League 0-0 gelijkgespeeld. Het was een inspiratieloze wedstrijd die weinig kansen en al helemaal geen doelpunten opleverde.

Moeskroen ging bij KV Oostende op zoek naar zijn eerste overwinning buitenshuis. De kustploeg kon zelf nog maar één keer winnen in eigen stadion en was dus ook gebrand op winst. Ondanks de goede voornemens was de eerste helft een maat voor niks. Beide ploegen speelden inspiratieloos. Enkel Oostende kon af en toe met een snelle uitbraak dreigen. Ruiz schoot daarbij op de paal en Ruytinckx trof het zijnet.

In de tweede helft toonde Moeskroen even weinig als in de eerste helft, niets. Oostende probeerde wel, maar echt grote kansen kreeg het niet. Naar het einde toe werd de match steeds harder en moest Scheidsechter Wim Smet enkele gele kaarten uitdelen. 0-0 was de eindstand en eigenlijk verdiende deze wedstrijd niet beter.

Beide ploegen schuiven weinig op met dit punt en blijven in de middenmoot hangen. Oostende blijft zevende en Moeskroen springt over Genk, dat morgen nog moet spelen, naar de negende plaats. 

Bekijk de samenvatting vanaf 20:45, de reacties vanaf 26:19

348 keer bekeken