Doelman Courtois voelt zich weer beter

De Rode Duivels beginnen maandag in Neerpede aan hun voorbereiding op de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Andorra en Bosnië-Herzegovina. Chelseadoelman Thibaut Courtois vervoegt de kern "als alles goed gaat", zo laat bondscoach Marc Wilmots weten via Twitter.

Courtois liet zelf ook weten dat hij zich al veel beter voelt. Courtois kwetste zich zondagmiddag toen hij halfweg de eerste helft de knie van Arsenalspeler Alexis Sanchez tegen het hoofd kreeg. De Rode Duivel speelde na een medische behandeling op het veld nog even verder maar moest zich uiteindelijk toch laten vervangen.

Ook op de website van Chelsea, de club van Courtois, wordt bevestigd dat het beter gaat met de doelman: "Na de westrijd tegen Arsenal is Courtois naar het ziekenhuis geweest om er tests omtrent zijn hoofdblessure te laten uitvoeren. Die brachten geen probleem aan het licht. Thibaut werd behandeld voor een kleine snee aan zijn oor en mocht het ziekenhuis gisterenavond verlaten. Hij wordt later deze week verwacht voor internationale verplichtingen."

Steven Defour (Anderlecht) en Radja Nainggolan (AS Roma), die allebei nog in actie kwamen met hun club, sluiten maandagavond aan en zullen individueel werken met de medische staf. Alle andere spelers zijn al aanwezig. "Blij weerzien tussen spelers & staf!", laat de bondscoach nog weten.

691 keer gelezen