Van Den Brom opnieuw aan de slag?

Kan John Van Den Brom binnenkort opnieuw aan de slag als hoofdcoach? Zijn naam wordt alvast genoemd bij het Nederlandse AZ, waar Marco Van Basten deze week een stap terug zette als trainer. “Ik sta te popelen om weer te beginnen” zegt de ex-Anderlecht trainer tegen Voetbal Internationaal.

Eerder deze week zette Marco Van Basten een stap terug als hoofdcoach van AZ nadat hij last kreeg van hartkloppingen. Daarom moet de Nederlandse club nu op zoek naar een nieuwe trainer. Van Den Brom is duidelijk: “als AZ snel wil handelen, dan kan dat. Ik heb de laatste tijd thuis gezeten en daar heb ik wel van genoten, maar nu wil ik heel graag weer aan het werk.”

Van Den Brom was anderhalf jaar trainer van Anderlecht. Met paars-wit werd hij landskampioen in het seizoen 2012-2013. Hij speelde ook twee keer Champions League. In maart 2014 werd hij ontslagen bij Anderlecht na enkele slechte resultaten.

“Ik ben in ieder geval nog niet via mijn zaakwaarnemer of direct via de club benaderd, maar ik weet dat trainers zonder club altijd in verband worden gebracht met clubs die op zoek zijn” aldus Van Den Brom

 

 

 

622 keer gelezen