Kompany en Hazard laten punten liggen

Vincent Kompany en Manchester City hebben hun eerste wedstrijd in de Champions League met 1-0 verloren bij Duits kampioen Bayern München. Eden Hazard kwam met Chelsea dan weer niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Schalke 04. Radja Nainggolan stond wel in het winnende kamp. Z’n ploeg AS Roma won met 5-1 van het Russische CSKA Moskou.

Kompany en co stonden meteen voor een lastige verplaatsing op het veld van Bayern. De Duitsers waren de betere ploeg en hadden de beste kansen, maar scoren lukte lange tijd niet. Pas in de slotminuut bracht Boateng met een knap schot Bayern op voorsprong. Een zure nederlaag voor Manchester City, dat lange tijd uitzicht had op een punt.

Chelsea ontving thuis Schalke 04, gezien de vorm waarin de Engelsen zitten mocht dat geen probleem opleveren. Chelsea kwam dan ook vroeg op voorsprong. Hazard gaf de assist en Fabregas rondde een knappe aanval af. Nadien kreeg Chelsea nog kansen, maar de goal viel aan de overkant. Huntelaar bracht Schalke langszij, 1-1. Nadien ging Chelsea nog op zoek naar de overwinning, maar onder meer Hazard kreeg de bal er niet in. Onverwacht puntenverlies voor Chelsea.

AS Roma, met Radja Nainggolan in de basis, haalde zwaar uit tegen CSKA Moskou. De Romeinen stonden na een halfuur al 4-0 voor, dankzij onder andere twee doelpunten van Gervinho. In de tweede helft deed Roma er nog een doelpunt bij. Helemaal in het slot wist CSKA een eerredder te scoren. Nainggolan speelde de volledige wedstrijd bij Roma. Een wedstrijd die even moest stilgelegd worden door Russische supporters die in aanvaring kwamen met de politie.  

 

532 keer gelezen