Vincent Kompany onder vuur

De voetbalbond ligt al een tijdje onder vuur maar nu komt ook Rode Duivels-kapitein Vincent Kompany in het oog van de storm terecht door vermeende belangenvermenging. Velen vragen zich immers af waarom juist zijn productiehuis Bonka Circus het tv-programma ‘Iedereen Beroemd’ mocht maken, en niet Woestijnvis. Ook bij de Rode Duivels zelf zouden er spanningen zijn, meldt de Franstalige krant La Capitale.

Eergisteren was al te lezen in Het Laatste Nieuws dat de vertegenwoordigers van het Betaald Voetbal vragen hebben bij het tv-contract dat Bonka Circus kreeg. Aanvankelijk zou het contract beloofd zijn aan Woestijnvis, maar plots kreeg Kompany’s productiehuis het dan toch in handen. Volgens La Capitale verkocht Bonka Circus het programma voor 600.000 euro aan één. 

Bovendien zouden niet alle Duivels even blij zijn geweest met het programma. Niet iedereen was er immers mee opgezet dat de cameraploegen in hun privé-leven draaiden. La Capitale spreekt ook van andere ergernissen tegenover Kompany, onder andere zijn regelmatige afwezigheid tijdens vriendschappelijke matchen. 

1124 keer gelezen