Lierse ontslaat Stanley Menzo

Stanley Menzo is niet langer coach van Lierse. Na de tegenstellende resultaten van de voorbije weken besliste het bestuur om de samenwerking met Menzo te beëindigen. "Het is met pijn in het hart dat ik op deze manier moet afscheid nemen van de club van mijn hart", meldt Menzo op de clubwebsite. "Maar ik kan recht in de spiegel kijken en zeggen dat ik er alles aan gedaan heb het voorbije anderhalf jaar. Ik wens Lierse het beste toe voor de toekomst."

De Pallieters verloren op competitiespeeldag zes met 2-0 van Waasland-Beveren en staan voorlopig op de zestiende en laatste plaats in de stand, met amper vier op achttien. "Lierse bedankt Stanley voor het geleverde werk van het voorbije anderhalf jaar en wenst hem veel succes in zijn verdere carrière," klinkt het op de clubwebsite.  Voorlopig nemen de assistent-coaches Daniel Simmes en Alfons Arts het over.

Menzo stond sinds mei 2013 aan het roer bij Lierse. De ex-doelman van onder meer Ajax en PSV, die tussen 1996 en 1999 zelf voor Lierse speelde, was als trainer actief bij AGOVV, AFC, FC Volendam, SC Cambuur en Vitesse. Tussen 2004 en 2006 was hij keeperstrainer bij de Nederlandse nationale ploeg.

 

811 keer gelezen