Draw in Zulte Waregem-Moeskroen

Bekijk hier de samenvatting van Zulte Waregem - Moeskroen vanaf 11:01 en de reacties vanaf 17:38.

Zulte Waregem en Moeskroen-Péruwelz hebben de punten verdeeld in het Regenboogstadion. Moeskroen stond lange tijd 0-1 voor. Ondanks een rode kaart hield Moeskroen lang stand, maar in het slot maakte Aneke er verdiend 1-1 van. Moeskroen-Péruwelz desondanks opnieuw een knap resultaat, Zulte Waregem schiet niet veel op met dit gelijkspel.

Moeskroen-Péruwelz was de gevaarlijkste ploeg in de beginfase, Langil trapte maar net voorlangs. Nadien nam Zulte Waregem over, maar dat leidde niet tot grote kansen. Het doelpunt viel aan de overkant. Bossut kon een schot van Badry niet klemmen en Diaby was er als de kippen bij om de 0-1 binnen te tikken. Vlak voor de rust kreeg Benjamin Delacourt een rode kaart, de middenvelder ging stevig door op z’n tegenstander en scheidsrechter Geldhof trok meteen rood.

Na de rust ging Zulte Waregem op zoek naar de gelijkmaker. Sylla trof de lat en vond Moeskroen-doelman Cros op zijn weg. Net toen Moeskroen het leek te gaan halen, was er Chuks Aneke, die er met een schitterende volley 1-1 van maakte. In de slotminuut kreeg Karel D’Haene nog rood toen hij de doorgebroken Diaby neerhaalde. Het bleef bij een billijk gelijkspel tussen revelatie Moeskroen-Péruwelz en Zulte Waregem, dat niet veel opschiet met deze puntendeling. 

 

 

2486 keer bekeken