Hazard als 1ste Belg op cover FIFA-game

Rode Duivel Eden Hazard schrijft geschiedenis. Hij wordt de allereerste Belgische voetballer die de cover van het immens populaire videogame FIFA mag sieren. FIFA 15 komt op 25 september uit in Europa en op het hoesje schittert de Chelsea-Belg naast Lionel Messi.

De covers van FIFA verschillen altijd per regio, maar voor het verkoopsgebied Verenigd Koninkrijk-Ierland-België-Frankrijk-Nederland krijgt Eden Hazard de eer om naast Messi te verschijnen. "We zijn verheugd dat Eden op onze cover wilde staan", zegt Dan Holman, hoofd UK Product Marketing bij games-ontwikkelaar EA Sports. "Edens snelle, directe en vaardige benadering op het veld is een lust voor het oog en een droom die uitkomt voor fans van FIFA."

Ook Hazard zelf is blij met zijn plek op het hoesje. "Ik speel al mijn hele leven FIFA", aldus de Rode Duivel. "Het is een enorme eer om gevraagd te worden voor deze cover. Nu ik het spel gespeeld heb, kan ik zeggen dat dit het meest realistische voetbalspel is dat ik ooit heb gezien. Ik kan niet wachten om mijn vrienden en teamgenoten uit te dagen en ze de nieuwe acties te tonen."

1101 keer gelezen