Van Eeno en Van Loo tekenen bij Kortrijk

Lukas Van Eenoo voetbalt dit seizoen voor KV Kortrijk. De 23-jarige middenvelder stapt met onmiddellijke ingang over van Cercle Brugge. Van Eeno tekent een contract voor twee seizoenen bij de Kerels.

"In het topvoetbal moeten soms moeilijke keuzes worden gemaakt die pijn doen aan het supportershart", meldt Cercle over het vertrek van het jeugdproduct. "Lukas Van Eenoo groeide vanuit de jeugdwerking van Cercle door, speelde meer dan 100 wedstrijden voor groen-zwart en blijft een uithangbord voor onze jeugdwerking. Cercle en Lukas beklemtonen dat de onderhandelingen over deze transfer respectvol en in een open sfeer verliepen."

Van Eenoo debuteerde in oktober 2008 in de eerste ploeg van Cercle Brugge. Vorig seizoen speelde hij zes maanden op uitleenbasis voor OH Leuven. De centrale middenvelder had bij Cercle nog een contract voor een jaar.

Gisteren tekende Anthony Van Loo ook al een contract bij KV Kortrijk. De 25-jarige flankverdediger speelde de afgelopen vier seizoenen voor KV Mechelen. Hij tekende bij de eersteklasser een contract voor een jaar (met optie), zo meldt de speler woensdag in een tweet.

 

Foto's (www.kvk.be)

427 keer gelezen