Nainggolan: "Ziek dat ik niet bij selectie zit"

Rode Duivel Radja Nainggolan heeft voor het eerst gereageerd op het feit dat hij niet geselecteerd is voor het WK. Via zijn fanclub laat hij aan VTM NIEUWS weten “dat hij er ziek van is”. Hij roept iedereen wel op om de Duivels te blijven steunen. Hij blijft ook beschikbaar voor de nationale ploeg.

Straks maakt bondscoach Roberto Martinez zijn selectie voor het WK in Rusland bekend. Gisteren lekten er al berichten dat de middenvelder van AS Roma - die al langer op gespannen voet leeft met de bondscoach - opnieuw een ticket voor het WK misloopt.

Zijn officiële fanclub kreeg gisteren te horen dat Nainggolan niet naar Rusland mag. De bondscoach zou Nainggolan zélf op de hoogte hebben gebracht. De fanclub, waar ook de broer van Nainggolan bij betrokken is, postte na dat telefoontje een korte boodschap op Facebook. "Speechless", stond er bij een foto van de teleurgestelde speler.

Nainggolan laat nu via zijn fanclub weten dat hij ziek is van het nieuws, maar dat hij wel beschikbaar blijft voor de nationale ploeg. Hij roept iedereen ook op om de Rode Duivels te blijven steunen.