Livestream: Tom Says Thanks

Volg hier de hele namiddag live 'Tom Says Thanks', het afscheidsevenement voor Tom Boonen. Zo'n 15.000 toeschouwers worden verwacht aan het Zilvermeer in Mol voor een namiddag vol spektakel, live muziek en koersen met vele huidige en oud-wielrenners.

De festiviteiten starten om 13u30 met de eerste koers en dat is er eentje voor G-sportwielrenners. Vervolgens worden om 14u30 de ex-renners het podium op geroepen voor een hun presentatie. Een half uurtje later beginnen zijn dan aan hun wedstrijd over 25 kilometer. Nadien volgt een huldiging en live muziek.

Rond 16u30 zien we mogelijk de eerste tranen vloeien wanneer de deelnemers van de profkoers gepresenteerd worden en Tom Boonen een laatste keer op het startpodium verschijnt. Omstreeks 17.20 uur is het dan zover, de laatste koers van Tom Boonen. Zijn laatste kilometers als profwielrenner tot de finale huldiging op het strand van het Zilvermeer in Mol kan je allemaal live volgen bij VTM, op vtmnieuws.be en op de Facebook-pagina van VTM NIEUWS.