Koninklijke Belgische Voetbalbond verkocht al 1.500 jaarabonnementen voor thuiswedstrijden Rode Duivels

De Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft na twee weken 1.500 jaarabonnementen voor alle thuiswedstrijden van de Rode Duivels verkocht. Dat meldt de KBVB op zijn website. 

Een jaar lang toegang tot alle wedstrijden van de nationale ploeg op Belgische bodem is wat het nieuwe abonnement van de KBVB te bieden heeft. Leden van supportersorgaan 1895 kunnen nog tot en met 14 februari zo'n jaarabonnement kopen voor 90 euro. Kinderen betalen 65 euro. Als er dan nog abonnementen over zijn, wordt de verkoop vanaf 28 februari opengesteld voor niet-leden. Zij moeten dan wel 115 euro neertellen. Het abonnement garandeert je een zitje achter een van de doelen.

EK 2020
Voorlopig staan er vijf wedstrijden van de Rode Duivels gepland in België. Het nationale elftal neemt het in de voorrondes voor het EK in 2020 in het Brusselse Koning Boudewijnstadion op tegen Rusland (21 maart), Kazachstan (8 juni), San Marino (10 oktober) en Cyprus (19 november). De speelstad voor België-Schotland (11 juni) ligt nog niet vast. "We zijn blij om te zien dat zoveel supporters nu al duidelijk maken dat ze de ploeg het hele jaar willen steunen", liet Tijs Cools van 1895 optekenen