Inter Milaan schorst Nainggolan voor "disciplinaire redenen"

 Inter Milaan heeft Radja Nainggolan (30) een tijdelijke schorsing opgelegd omwille van “disciplinaire redenen”. Dat heeft het nummer drie uit de Serie A bekendgemaakt.

“Radja wordt omwille van disciplinaire redenen tijdelijk geschorst”, luidt de verklaring van Inter. Volgens de Italiaanse krant ‘La Gazzetta dello Sport’ kwam de voormalige Rode Duivel deze ochtend te laat aan op training. “Ook de voorbije weken was hij meermaals niet op tijd, maar toen zag de club het nog door de vingers. Nu was de maat vol”, klinkt het bij de sportkrant. Ook bondscoach Roberto Martínez ergerde zich eerder aan de te late entrees van Nainggolan, met de niet-selecties tot gevolg. 

Gisteren speelde Inter 1-1 gelijk bij Chievo op de zeventiende speeldag. Nainggolan werd in de 67ste minuut naar de kant gehaald. Het is afwachten of hij in de selectie zit voor het duel tegen Empoli van zaterdag 29 december. Radja beleefde nog niet veel plezier aan zijn transfer naar Milaan. Zo kampte hij al veelvuldig met blessures.