Icardi traint terug mee bij Inter

Mauro Icardi staat weer op het trainingsveld bij Inter Milaan. De Argentijn was ongeveer een maand afwezig wegens een conflict omtrent een contractverlenging. Er is intussen nog altijd geen nieuw contract getekend. 

Sinds februari zit Icardi op een zijspoor bij Inter. De spits denkt aan een transfer en er is heel wat interesse. Daardoor weigert Icardi om bij te tekenen. 

Schijnblessure
Inter Milaan nam zijn aanvoerdersband af en sindsdien zit hij niet meer in de selectie. Icardi beweerde dat hij sukkelde met een knieblessure. Maar na een MRI-scan ontkent de Italiaanse ploeg dat. 

Vrouw en zaakwaarnemer
Icardi's vrouw speelt een belangrijke rol in het conflict. Wanda Nara is Icardi's zaakwaarnemer en heeft niet veel oren naar een contractverlenging bij Inter. 

Vijftien goals
De volgende wedstrijd van Inter Milaan is pas volgende week zondag, tegen Lazio. Icardi heeft tot dan de tijd om terug in de selectie te geraken, als hij dat wilt natuurlijk. 

Het is van 15 december geleden dat Icardi scoorde voor Inter, op dit moment staat zijn teller op vijftien stuks. Vorig seizoen werd Icardi met 29 treffers medetopschutter in de Serie A.