Training in teken van recuperatie

De Rode Duivels zijn vandaag begonnen aan hun voorbereiding op de kwartfinale van overmorgen tegen Argentinië. In totaal verschenen er dertien internationals op de groepstraining op de terreinen van hun resort in Mogi das Cruzes. De Belgen doen het kalm aan en recupereren nog van de zware match tegen de VS.

Naast de drie doelmannen Courtois, Mignolet en Bossut waren ook Van Buyten, Ciman, Vermaelen, Lombaerts, Defour, Januzaj, Mirallas, Mertens, Chadli en Lukaku van de partij. De anderen gingen 25 minuutjes fietsen en krijgen nadien verzorging en massage. Behalve Moussa Dembélé is iedereen fit. Het is wel niet duidelijk waar de Tottenham-middenvelder last van heeft.

"Na de wedstrijd hebben de spelers hun familie 20 minuutjes mogen zien en waren we pas om 3u 's nachts opnieuw in ons hotel in Mogi. De spelers hebben lang geslapen, gisteren en vandaag stond alles in het teken van recuperatie", meldde bondscoach Marc Wilmots.

Vanavond om 19u Braziliaanse tijd vliegen onze Rode Duivels naar Barsilia, waar ze twee dagen later in hun kwartfinale tweevoudig wereldkampioen Argentinië bekampen.